صدمات رباط متقاطع قدامی

مصاحبه با دکتر حمیدرضا اصلانی :ارتوپد –  فوق تخصص آرتروسکوپی و جراحی شانه ،  زانو ،  اندام فوقانی  از آمریکا

     رباط متقاطع قدامی (ACL)  یکی از شایعترین لیگامانهای زانو می باشد که دچار آسیب میگردد. شیوع پارگی ACL  در امریکا حدود ۲۵۰٫۰۰۰ نفر در سال می باشد که حدود ۱۲۵٫۰۰۰ نفر آنها تحت عمل جراحی بازسازی این رباط قرار می گیرند. بطور کلی شیوع پارگی ACL در افرادی که در ورزشهای بسکتبال ، فوتبال و اسکی شرکت می کنند زیادتر می باشد.

مصاحبه ای که در زیر می آید شامل آناتومی رباط متقاطع قدامی ، پاتوفیزیولوژی پارگی ACL ، روشهای درمانی پارگی ACL همراه با روشهای جراحی بازسازی رباط ACL ، بازتوانی آنها ، عوارض احتمالی و نتیجه نهائی آن می باشد: این اطلاعات به بیمار اجازه    می دهد تا بهترین تصمیم را جهت مشکل رباط قدامی خود بگیرد.

آناتومی و پاتوفیزیولوژی رباط متقاطع قدامی چیست؟

ساختمان استخوانی زانو شامل استخوان ران ، ساق و کشکک می باشد. رباط متقاطع قدامی یا ضربدری یا صلیبی (ACL) یکی از چهار رباط اصلی زانو می باشد که استخوان ران رابه استخوان ساق وصل می کند و آنها را درکنار یکدیگر نگه می دارد. اصولاً زانو یک مفصل لولایی شکل است که توسط رباط جانبی داخلی (MCL) ، رباط جانبی خارجی (LCL) ، رباط متقاطع قدامی (ACL) و رباط متقاطع خلفی (PCL) در کنار یکدیگر نگه داشته می شود.

.

.

.

..

.

.

.

ارتباط با مطب

 

02188710300

 

02188710371

 

مشاوره رایگان در تلگرام

 

ویزیت آنلاین

ارتباط با مطب